Merillins Productions

Active Events & Adventures

You’ll feel Inspired…
Η Merillins δραστηριοποιείται στον χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων αρκετά χρόνια, οργανώνει και υλοποιεί δραστηριότητες στη φύση και εναλλακτικό τουρισμό.
Η Merillins οργανώνει Sports Activities και ταξίδια με θέμα και φαντασία, με δράση ή χαλάρωση, για κάθε ανάγκη και επιθυμία, για στελέχη επιχειρήσεων, Συλλόγους, και για όποιον ενδιαφέρεται για το ταξίδι, τα sports και την περιπέτεια.

Μερικές από τις υπηρεσίες, τα Sports και τα Corporate games που προσφέρουμε είναι:
 • "Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού" σε συνδυασμό με ποικίλες δραστηριότητες στη φύση
 • Trekking πεζοπορία σε δασικά μονοπάτια
 • Climbing & Mountaineering
 • Horse Trails σε διαδρομές βουνού & θάλασσας
 • Rafting, Kayaking διαδρομές περιπέτειας με ποδήλατα βουνού.
 • Team Building Activities με στόχο την ψυχαγωγία αλλά και το δέσιμο της ομάδας.
 • Bike Tours σε περιοχές ιστορικού ενδιαφέροντος & φυσικού κάλους.
 • Αναρριχητικές διαδρομές σε δένδρα ύψους 15μ σε πλήρη διαμορφωμένο Adventure Park  
 • Οργάνωση και παραγωγή Paintball με πλήρη εξοπλισμό σε   διαμορφωμένη έκταση.
 • Οργάνωση & παραγωγή Ομαδικών Αθλητικών δραστηριοτήτων (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Sailing Trips, Αθλήματα θαλάσσης) κλπ
 • Training Seminars
Μέσα από τα Sports Activities και ομαδικά παιχνίδια, επιδιώκουμε να διατηρούμε υψηλά την επιθυμία συμμετοχής των επιλεχθέντων στελεχών ή πελατών σας και...για τον επόμενο στόχο!!!

Παιχνίδι Χαμένου θησαυρού
Οργάνωση & επιμέλεια εταιρικού παιχνιδιού όπου οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες οι οποίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους με την βοήθεια συντονιστών, και επιδιώκουν να λύσουν γρίφους, να ανακαλύψουν κρυμμένα αντικείμενα και να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό μέσα από ποικίλες δραστηριότητες
Trekking Trips
Ήπια υπαίθρια προγράμματα με περπάτημα στην φύση με μικρές ομάδες συμμετεχόντων, και σε υψόμετρα κάτω των 1200μ.

Όλα αυτά βέβαια με την βοήθεια έμπειρων οδηγών και συνοδών βουνού που έχουν ασχοληθεί χρόνια με τις ορεινές δραστηριότητες.
Climbing & Mountaineering
Αναρρίχηση χαρακτηρίζεται το σκαρφάλωμα, σε οποιαδήποτε κορυφή βουνού, που γίνεται όμως από την απόκρημνη πλευρά της (ορθοπλαγιά) και στην οποία εφαρμόζεται αναγκαστικά η αναρριχητική τεχνική (μικρού ή μεγάλου βαθμού δυσκολίας) με τη χρήση βοηθητικών οργάνων.

Για τους παραπάνω σκοπούς το γραφείο μας διαθέτει τους απαραίτητους οδηγούς βουνού και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως σακίδια για πεζοπορικές διαδρομές, σκι, τηλεσκόπια, κιάλια και αναρριχητικό υλικό σε άριστη κατάσταση αλλά και ανάλογα ρούχα.
Horse Trails
Μια βόλτα με άλογο σε μικρές ή μεγαλύτερες δασικές διαδρομές αποτελεί μια ιδιαίτερα ξεχωριστή εμπειρία, που επιφυλάσσει πρωτόγνωρα συναισθήματα για μικρούς και μεγάλους.

Υπάρχει η δυνατότητα μικρής βόλτας σε περιφραγμένο χώρο και με συνοδό για τους αρχάριους, αλλά και πιο «δύσκολες» διαδρομές για απαιτητικούς αναβάτες. Σε κάθε περίπτωση ο οδηγός & συνοδός μας είναι έτοιμος να προσφέρει βοήθεια.
Rafting & Kayaking
Ανακαλύψτε τη δράση στο νερό…!!
Ζήστε όλη την ομορφιά και την ένταση ενός ποταμού και ανεβάστε την ένταση και την αδρεναλίνη με την κατάβαση ποταμού με φουσκωτή βάρκα. Το πλήρωμα αποτελείται από 6 έως 8 κωπηλάτες. Την βάρκα κατευθύνει επαγγελματίας οδηγός ποταμού.
Team Building Activities
Στοχεύοντας στο χτίσιμο της δυναμικής ομάδας στα Corporate games παρέχουμε δραστηριότητες που θα δώσουν σε κάθε συμμετέχοντα μια εξαιρετική εμπειρία. «Ομαδικό πνεύμα» είναι το χαρακτηριστικό που διακρίνει τους συμμετέχοντες, στο καλύτερο κίνητρο που οδηγούν στη βελτιωμένη απόδοση τους και στην εμφάνιση προκλήσεων και προβλημάτων.

Μέσα από τα προγράμματα του αθλητισμού και τα παιχνίδια, μέλη της ίδιας ομάδας θα ανακαλύψουν ευτυχώς τις κρυμμένες δυνατότητες, να βρουν τους νέους τρόπους επικοινωνίας τους και νέους τρόπους της ψυχαγωγίας.
Bike Trips
Μέσα από το ποδήλατο μπορεί να έρθει κανείς πιο κοντά στη φύση σε ένα αρχέγονο τρόπο ζωής, που σε γεμίζει χαρά και πληρότητα. Προσφέρουμε σε όλους εσάς, μοναδικές αποδράσεις, όπως μονοήμερες εκδρομές με ξενάγηση σε περιοχές ιστορικού ενδιαφέροντος και φυσικού κάλλους, πολυήμερα ποδηλατικά ταξίδια, καθώς και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας ποδηλατική εκδρομή.

Προγράμματα σχεδιασμένα σε συνεργασία με έμπειρους ποδηλάτες που θα απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις. Παρέχονται ποδήλατα και εξοπλισμός άριστης ποιότητας.
Adventure Park / Συγκίνηση, ταχύτητα, ισορροπία, γέλιο
Το Adventure Park είναι ένα θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας στο δάσος. Οι επισκέπτες επιλέγουν να «πετάξουν» από δένδρο σε δένδρο, σε ύψος μέχρι 15 μέτρων με χρησιμοποίηση ειδικού εξοπλισμού ασφαλείας.

Το Adventure Park είναι προσιτό σε όλους, μικρούς - μεγάλους, τολμηρούς και...λιγότερο τολμηρούς, αφού περιλαμβάνει διαφορετικές διαδρομές με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και ύψη. Ανάμεσα στο πράσινο του δάσους και το βαθύ μπλε του ουρανού, οι έμπειροι και απόλυτα καταρτισμένοι εκπαιδευτές μας σας περιμένουν να σας ξεναγήσουν σε πρωτότυπες και πρωτόγνωρες δραστηριότητες.
Paintball Action Game
To Paintball είναι το action πλήρες παιχνίδι που ανεβάζει την αδρεναλίνη στους συμμετέχοντες. Το paintball παίζεται σε περισσότερες από 40 χώρες από εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και των κοινωνικών στρωμάτων.

Το paintball είναι ένα ομαδικό άθλημα, και σαν όλα τα παρεμφερή αθλήματα, έχει δύο ή περισσότερες ομάδες οι οποίες προσπαθούν να πετύχουν σε κάποιο σκοπό ή να φθάσουν σε κάποιο αποτέλεσμα. Σαν τύπος παιχνιδιού, είναι μια μίξη των παιχνιδιών κρυφτό, κλέφτες και αστυνόμοι, σκάκι.

Το paintball είναι ένα άθλημα που δεν περιέχει σωματική επαφή (ποδόσφαιρο, basket), αλλά προϋποθέτει καλή φυσική και πνευματική κατάσταση, και έχει την περισσότερη δυνατή διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει κάποιο άθλημα.
Sport Activities
Προσφέροντας εξειδικευμένες εταιρικές αθλητικές δραστηριότητες όπως (Ποδόσφαιρο, Beach Soccer, Βόλεϊ, Μπάσκετ, Ιστιοπλοΐα, Windsurfing) στόχος μας είναι να προωθήσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητικό τουρισμό μέσω της διαχείρισης του αθλητικού μάρκετινγκ και της οργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων.
Training Seminars / Corporate Drum Circle
Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίρνουν μέρος σε κύκλους κρουστών σε μια προσπάθεια να ξανασυνδεθούν με τις ρυθμικές τους ρίζες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να χαρούν την συμμετοχή τους σε ομάδες. Δεκάδες εταιρείες έχουν ζήσει την συγκλονιστική αυτή εμπειρία σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις σε ομάδες που ξεκινούν από 10 και φτάνουν τα 550 άτομα…..

Η δραστηριότητα αυτή αναλόγως του στόχου της κάθε ομάδας διαρκεί από 75 λεπτά έως 2 ώρες και διεξάγεται τόσο σε κλειστές αίθουσες όσο και σε ανοιχτούς χώρους. Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο κύκλο είναι θεραπευτική εμπειρία για την ψυχή και το σώμα. Η εταιρεία μας δια μέσω ειδικού εκπαιδευτή ξεκίνησε τους κύκλους κρουστών το 2000, δημιουργώντας όχι μόνο μια πρωτότυπη και διασκεδαστική δραστηριότητα αλλά και ένα πολύ ισχυρό «εργαλείο» εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού.