Merillins Productions

Christmas Projects

Christmas Decorations – Indoors & Outdoors – Building & Street Tree Lighting

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό & κατασκευές για εμάς εδώ στην Merillins σημαίνει Τέχνη, σημαίνει εξειδίκευση, σημαίνει έκφραση και κατασκευαστική εμπειρία. Μεγάλα κτίρια, δρόμους, πλατείες, καταστήματα, γραφεία & Receptions εταιρειών, Οικίες με μεγάλους κήπους κλπ είναι μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Ο εξωτερικός επαγγελματικός φωτισμός απαιτεί προϊόντα εξαιρετικής αντοχής και σχεδίασης.
Η Merillins επιμελείται ολοκληρωμένες φωτοτεχνικές μελέτες για όλο το φάσμα της αρχιτεκτονικής δημιουργίας (Professional Lighting, Domestic Lighting, Fiber Optics, Display Lighting). H Merillins διαθέτει ένα πλούσιο κατάλογο από προϊόντα και Χριστουγεννιάτικα υλικά που εισάγει και κατασκευάζει όπως: Μεγάλες Φάτνες φωτιζόμενες 3σδιάστατες, πολυεστερικά Χριστουγεννιάτικα θέματα (Χειροποίητοι Άγγελοι & Άγιοι Βασίληδες, Λούτρινα ελάφια, Χιόνια & σταλακτίτες από επεξεργασμένο pvc, Χριστουγεννιάτικα μεταλλικά διακοσμητικά στεφάνια μεγάλων διαστάσεων, Χριστουγεννιάτικα δένδρα με μεταλλικό σκελετό εξωτερικών χώρων ύψους μέχρι 15μ, ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, πλεξιγκλάς, ξύλο & φελιζόλ) και διάφορα άλλα διακοσμητικά υλικά με πλήρεις συνθέσεις.
Ακόμα μία από τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι η εκτύπωση απεριόριστων μέτρων υψηλής ανάλυσης σε βινύλιο σε χαρτί και αυτοκόλλητο τζαμιών και δαπέδου δίνοντας μια άλλη εικόνα σε υψηλά κτίρια ή προσόψεις και εισόδους εμπορικών κέντρων και καταστημάτων. Επίσης η εταιρεία μας κατασκευάζει φωτεινές πινακίδες στα σχήματα που επιθυμείτε καθώς και Neon και άλλες κατασκευαστικές φωτεινές πηγές. Θέλετε κάτι δυνατό, εντυπωσιακό και αποκλειστικό? Ελάτε να δημιουργήσουμε για σας το σκηνικό που θα δώσει άλλη διάσταση και κύρος στο κτίριο σας, τους χώρους των γραφείων σας, τον δρόμο ή την πλατεία.
Ο δικός μας στόχος είναι η αποτελεσματική μας παρεμβολή στην δημιουργία και παρουσίαση ενός κτιρίου, καταστήματος ή οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου σε διακοσμητικό έργο Τέχνης....


Μελέτες & Κατασκευές 3D Θεματικών Χριστουγεννιάτικων Χωριών & Πάρκων

Η Merillins μπορεί να διαμορφώσει σχεδόν κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό σε μόνιμο ή λυόμενο εποχιακό σκηνικό. Προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας προβάλλοντας τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η εταιρεία μας έχοντας εξειδίκευση στην κατασκευή XXL Χριστουγεννιάτικων Χωριών και εποχιακών κατασκευών διαθέτει μια σειρά 5-6 σχεδίων δρύινων σπιτιών διαφόρων μεγεθών τα οποία προμηθεύει και τοποθετεί σε ανάπτυξη οικισμού (8-10 κιόσκια) ιδανικά για χρήση: Ενημέρωση κοινού, κέντρα διανομής πάσης φύσεως υλικού, διοργάνωση Bazaar, Χριστουγεννιάτικους στολισμούς σε πλατείες, κλπ.
Επίσης “Το Παραμυθένιο χωριό του Αι Βασίλη” είναι μια σκηνογραφική παραγωγή της εταιρείας μας με ειδικές 3D πολυεστερικές κατασκευές πλαισιωμένες με ανάγλυφα και γλυπτά στοιχεία που μας μεταφέρουν σε μια Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη που μικροί και μεγάλοι κρύβουν στη φαντασία τους. Χιονισμένα βουνά πλαισιωμένα με έλατα και φωτισμένα με χιλιάδες Χριστουγεννιάτικους μικρολαμπτήρες, παραμυθένιες κατασκευές σε μικρές διαστάσεις από Χριστουγεννιάτικες κατοικίες, οικογένειες χιονάνθρωπων, τάρανδοι και ελάφια στα βουνά με τα δάση και το έλκηθρο του Αι Βασίλη, πλαισιώνουν τη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα καταλαμβάνοντας έκταση 500τμ. Παράλληλα σε όλο το χώρο του σκηνικού μπορούν να οργανώνονται Events, θεατρικά δρώμενα και παραστάσεις καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
Φτιάξτε φέτος το δικό σας Χριστουγεννιάτικο χωριό και δημιουργήστε τη δική σας Χριστουγεννιάτικη ιστορία με 3D κατασκευές και εντυπωσιακά σκηνικά που μπορούν να καλύψουν από 500τμ έως 5000τμ και απογειώστε τις πωλήσεις σας!!


Ενοικιάσεις & Λειτουργία Παιχνιδιών Luna Park - Traditional Carousel & Παγοδρόμια

Η Merillins δραστηριοποιείται χρόνια στις εισαγωγές παιχνιδιών & στις κατασκευές εορταστικών σκηνικών εισάγει, ενοικιάζει, τοποθετεί & λειτουργεί για την περίοδο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς παραδοσιακά (Αντίκες 1890) & εντυπωσιακά Stream Carousel Roundabouts από Αγγλία και Ιταλία 64 θέσεων, 36 θέσεων, 28 θέσεων & 10 θέσεων.
Το Carousel είναι ένα παιχνίδι που είναι συνυφασμένο με την Χριστουγεννιάτικη ψυχαγωγία και είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Επίσης εισάγουμε και μικρότερα παιχνίδια Luna Park χωρητικότητας 25 θέσεων με minimum επιφάνεια 25τμ όπως είναι το Crazy Mill το Super Cross και το Car Race. H Merillins σας δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού για την λειτουργία ενός μικρού παιδότοπου ή πάρκου αναψυχής που μπορεί να περιλαμβάνει: Σπιτάκια τρισδιάστατα, έξυπνα παιχνίδια, Ηλεκτρικά Τραίνα ικανά να διασκεδάσουν έως και 15 παιδιά ταυτόχρονα, μικρά Carousel, καθώς και ποικιλία από Φουσκωτά παιχνίδια.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διαχείριση & λειτουργία των παιχνιδιών με εξειδικευμένους τεχνικούς καθ’ όλη την διάρκεια της μίσθωσης καθώς και το Service. Η Merillins με την εμπειρία και την τεχνογνωσία δεκαετιών στον ψυχαγωγικό τομέα δραστηριοποιείται στην κατασκευή συστήματος παγοδρομίων. Τα Παγοδρόμια είναι Αυστριακής κατασκευής και μοντάρονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Ένα παγοδρόμιο διατίθεται σε Minimum διαστάσεις 15μ x 15μ (150τμ) και περιλαμβάνει: ξύλινα κάγκελα, ζεύγη παγοπέδιλα, Eνα ψυκτικό μηχάνημα με ψυκτικό υγρό, παγόδες 5μ x 5μ με φωτισμό, Ξύστρα πάγου, Δάπεδο πλαστικό, Πάγκοι και ράφια για στήριξη παγοπέδιλων, Ειδικό λάστιχο για συντήρηση του πάγου, μονωτικό υλικό κλπ.
Όλα τα προαναφερόμενα εγγυούνται ότι το πατινάζ στον πάγο θα είναι εφικτό παντού και υπό όλες τις συνθήκες. Και στην περίπτωση κατασκευής & λειτουργίας του παγοδρομίου θα παρέχεται πλήρες Service καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό από την εταιρεία μας.