Merillins Productions

Project Portfolio

Special Live Events

Πρωτότυπη ιδέα, ισχυρή εντύπωση...
Η μακρόχρονη εμπειρία της Merillins στα Live Theme Events εγγυάται την ποιότητα του αποτελέσματος. Τα πιο τέλεια οπτικοακουστικά συστήματα, Special Effects και ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες (χορός, τραγούδι, stand-up comedy κλπ) χρησιμοποιούνται με τον πιο δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο ώστε, κάθε event αποτελεί ξεχωριστό και ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός. Η κινητήρια δύναμη κάθε εκδήλωσης, είναι οι άνθρωποι μας που φροντίζουν ώστε, το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα της παρουσίασης να είναι άρτια από κάθε άποψη και το μήνυμα του χορηγού να «περάσει» και στα πιο «δύσκολα» target groups.
Ακόμα και η πιο πρωτότυπη ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί από τους ανθρώπους της Merillins και να δημιουργήσει την πιο ισχυρή εντύπωση...


Presentations

Ούτε που το’ χετε φανταστεί με πόσους και ποιους τρόπους μπορούν να παρουσιαστούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας σας.
Για εμάς, εδώ στη Merillins, αυτή ακριβώς είναι η δουλειά μας. Να βρίσκουμε συνεχώς νέους, άφθαρτους τρόπους επικοινωνίας των προϊόντων σας με τους καταναλωτές τους. Από την αρχική ιδέα, το σχεδιασμό και την παρουσίαση μέχρι την παραγωγή, την τεχνική υποστήριξη και την υλοποίηση της εκδήλωσης, όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Merillins «βρίσκεται στο πόδι» και εγγυάται την απόλυτη επιτυχία της παρουσίασης.
Σε κάθε σημείο σε κάθε χώρα ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα και το μέγεθος του project, χειμώνα-καλοκαίρι, η Merillins θα φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε, οι καταναλωτές να «γίνουν ένα» με το προϊόν, γεγονός που αποτελεί και τον τελικό στόχο κάθε τμήματος marketing.


Street shows & Happenings

Το δρόμο της επιτυχίας μπορούν να επιλέξουν οι εταιρείες που θέλουν να ξαφνιάσουν, να εντυπωσιάσουν, να εκπλήξουν με τρόπο άμεσο, υπεύθυνο, αποτελεσματικό. Κλόουν, κορίτσια με ειδικές στολές, χορευτικά συγκροτήματα, τραγουδιστές κλπ. σε συνδυασμό με σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα και special effects δημιουργούν ξεχωριστές εικόνες.... Εικόνες, που μένουν ζωντανές στη μνήμη και στην καρδιά του κοινού που χρησιμοποιεί τους δρόμους της πόλης. Η διοργάνωση Street shows αλλά και μεγάλων εξωτερικών γεγονότων στην πόλη χρειάζεται την εξειδικευμένη γνώση που μόνο μια εταιρεία με το δημιουργικό background της Merillins μπορεί να εκτελέσει...


Product Launches

Η αρχή είναι...το ήμισυ του παντός!
Το λανσάρισμα ενός προϊόντος ή υπηρεσίας είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση. Εμείς στη Merillins θεωρούμε, και είναι πραγματικότητα ότι, το λανσάρισμα χρειάζεται προσεκτικές στρατηγικές και τακτικές ενέργειες συνδυασμένες με αρκετή φαντασία που, θα «απογειώσουν» τις πωλήσεις του προϊόντος & της υπηρεσίας στην αρχή της καριέρας του... Οι τρόποι λανσαρίσματος ενός νέου προϊόντος ποικίλουν ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και το στόχο που θέλει να επιτύχει η κάθε επιχείρηση.
Αυτοκίνητα, τσιγάρα, καταναλωτικά προϊόντα, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, υπηρεσίες κλπ έχουν λανσαριστεί από την εταιρία μας, με εξαιρετική επιτυχία, προσφέροντας στα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες την ώθηση που χρειάζονται για να πετύχουν!


Concert Organization

Μουσικές προτάσεις...πώλησης!
Η Merillins πραγματοποιεί, αρκετά χρόνια, Live μουσικές παραγωγές με καλλιτεχνικά σχήματα και Group από διάφορες χώρες. Με τον τρόπο αυτό η Merillins παρέχει τη δυνατότητα, σε πολλά επώνυμα προϊόντα, να «χτίσουν» την εικόνα τους με τo συναίσθημα και τον παλμό που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει...
Ένα γνωστό μουσικό όνομα, ή ένα πολυπληθές σχήμα δίνει κύρος σε κάθε εκδήλωση, χαρά στο κοινό και ισχυρό image στον χορηγό είτε πρόκειται για festival, είτε για τα εγκαίνια ενός καταστήματος. Αποτελεί συνεπώς πανέξυπνο τρόπο προώθησης των πωλήσεων...


Audiovisual support

Ήχος και φως!!!
Μια εταιρική παρουσίαση, ένα σεμινάριο, ένα τοπικό ή διεθνές συνέδριο πωλήσεων, μια έκθεση, μια super πώληση, ένα υπαίθριο party, τα εγκαίνια ενός καταστήματος κλπ. είναι για το διοργανωτή τους μια πολύπλοκη και απαιτητική διαδικασία... Κάθε ιδέα, από την απλούστερη μέχρι την πιο σοφιστικέ με σκηνικά, φωτισμό, autocue υψηλής φωτεινότητας, οθόνες οπίσθιας προβολής ή Video Walls χρειάζεται προσεκτική προετοιμασία και εξαιρετική αξιοπιστία μέχρι το τελευταίο λεπτό της υλοποίησης της.
Η Merillins διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην οπτικοακουστική κάλυψη Συνεδρίων, ανοιχτών parties, Live activities οποιουδήποτε μεγέθους και παράλληλα παρέχει Video Walls, οθόνες Plasma, Multiscreen, LED Screens, Scroller Projectors, Inflatables, Water Screen, Television Broadcasts, Φώτα, Ρομποτικά, Computers, Info kiosks, Stages και διάφορες ειδικές κατασκευές.


Special Optical Effects

Εντυπωσιακά!!!
Δώστε κύρος και φαντασμαγορία στην εκδήλωση της προώθησης των προϊόντων σας με επαγγελματικά προγράμματα πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, ειδικές κατασκευές πινακίδων με γράμματα και Logos από βεγγαλικά, εφαρμογές με effects εσωτερικού & εξωτερικού χώρου όπως σύστημα πυροφλάς (κουρτίνα επίγειων πυροτεχνημάτων σε σειρά 2,30μ ύψους) Sky Lantern (παραδοσιακά φαναράκια ουρανού), CO2 Smoke effects, Ξηρός πάγος, Fire effects - Φωτιές προπανίου, Streamer and Confetti effects, Bubble effects. Επίσης διαθέτουμε επαγγελματικά συστήματα Laser Whitelight YAG 5Vatt & 10 Vatt διοδικά αερόψυκτης μορφής, με ακτίνα επιμήκυνσης 5χλμ με παρεχόμενες δυνατότητες γραφικών, λογοτύπων & animation με πρόγραμμα ελέγχου Pangolin pro.
Για μεγαλύτερες παρουσιάσεις διαθέτουμε το μοναδικό σύστημα δημιουργίας εικονικής πραγματικότητας το Musion (3D Projection Holograms System), καθώς επίσης και τη δυνατότητα χρήσης Space Cannon και City Color αλλά και εφαρμογών ρομποτικών μηχανημάτων. Εντυπωσιακό μέσο προώθησης αποτελούν και τα φουσκωτά μέσα (φωτιζόμενα αερόστατα εδάφους και αέρος, Air Balloons, Zeppelin, Sky Dancers κλπ) που διαθέτουμε. Όλα εντυπωσιακά «μεταφέρουν» το μήνυμα της εταιρείας σας με μοναδικό τρόπο που σας ξεχωρίζει!!
Η Merillins, με τεράστια εμπειρία στις πρωτότυπες εφαρμογές, εξειδικεύεται πάνω απο 15 χρόνια στις μεγάλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις οπτικών effects και δημιουργεί εκδηλώσεις που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του θεατή..


Design & Decoration

Ατμόσφαιρα επιτυχίας!!
Η διακόσμηση αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά στοιχεία μιας εκδήλωσης ή του επαγγελματικού σας χώρου. Βλέπουμε το χώρο σας, ακούμε τι θα θέλατε και σας βοηθάμε με ιδέες και συμβουλές να τον κατασκευάσετε…ανακαινίσετε….διακοσμήσετε….δίνοντας του Στυλ – Αισθητική – Ατμόσφαιρα – Μόδα.
Στη σημερινή εποχή τα υλικά τόσο τα τεχνητά όσο και τα φυσικά είναι πολλά και η χρήση τους απεριόριστη, φτάνει να τα γνωρίσουμε για να μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στον σωστό χώρο με τους σωστούς τεχνίτες. Για το λόγο αυτό η Merillins διαθέτει ένα αξιόλογο team διακοσμητών και τεχνικών που αναλαμβάνουν μοναδικές & ποιοτικές κατασκευές & διακοσμητικές εφαρμογές παντός τύπου εσωτερικών & εξωτερικών χώρων. Η μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας έχει δημιουργήσει μεγάλα και αξιόλογα projects στις κατασκευές και την διακόσμηση.
Αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες αλκοολούχων ποτών, αλυσίδες εστιατορίων γρήγορου φαγητού, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες κλπ. εμπιστεύθηκαν το μεράκι και το γούστο μας στη διακόσμηση.


Scenic Production

Scenic Production
Απόλυτη Υπεροχή στις κατασκευές..!!
Το επαγγελματικό τμήμα παραγωγής της Merillins παρέχει πλήρεις & ποικίλες υπηρεσίες σχεδίου και προσχέδια κατασκευών στους πελάτες της. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε μοναδικά project και εκθέματα που δίνουν κύρος στην εικόνα σας και το όνομα σας.
Το τεχνικό προσωπικό της παραγωγής μας, έχει σχέση με την Τέχνη και το Θέατρο και δουλεύει όλα τα μέσα όπως Ξύλο, πλαστικό, Styrofoam, Plexiglas, Foam Core, Αλουμίνιο, Σίδερο, Χάλυβα, Γυαλί και άλλα πολλά. H Merillins αναλαμβάνει την γλυπτική, διακοσμητική, ζωγραφική κατασκευή σκηνικών θεάτρου, κινηματογράφου, τηλεόρασης, themed events, εμπορικών εκθέσεων, διακόσμηση βιτρινών καταστημάτων, διαφημίσεις προϊόντων, Μασκότ κλπ Παρέχουμε πάντα σχεδιαστική μελέτη πριν την τελική εκτέλεση της κατασκευής.
Η Merillins έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να αναπαράγει οποιοδήποτε τρισδιάστατο σχήμα, να παρέχει πλήρη φωτισμό, και μηχανισμό κίνησης. Μην διστάσετε να δώσετε την εικόνα που επιθυμείτε σε τρισδιάστατη μορφή σε ένα προϊόν, μια πρόσοψη κτιρίου, ένα σκηνικό ή ένα event.


Meetings & Conferences

Συναντήσεις...κορυφής Με όχημα τη φιλοσοφία μας, το όραμα μας, τη φαντασία μας, την αξιοπιστία μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας, είμαστε πάντα προσηλωμένοι στη ποιοτική διαχείριση γεγονότων μικρής ή μεγάλης κλίμακας, εντός & εκτός συνόρων.
Η σοβαρή και ολοκληρωμένη οργάνωση είναι δεδομένη απαίτηση του πελάτη μας για ένα πετυχημένο συνέδριο. H Merillins έχει δώσει μια ξεχωριστή σημασία στον τομέα των Conferences & Incentives. Στόχος μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών όχι μόνο σε θέματα μεταφορών, ξενοδοχείων ή γευμάτων αλλά και με εκδηλώσεις που να εκτελούνται παράλληλα και να μπορούν να πλαισιώνουν ένα συνέδριο...
Με αυτές τις εκδηλώσεις επιτυγχάνουμε τη συμμετοχή του κοινού του συνεδρίου, βάζοντας τη σφραγίδα της επιχείρησης στην εκδήλωση είτε πρόκειται για ένα meeting στελεχών ή για ένα incentive group.


Destination Management and Incentive Trips

Discover the difference….
Η Merillins στα πλαίσια αναβάθμισης των Υπηρεσιών της στην Οργάνωση Συνεδριακού Τουρισμού, προσφέρει στους πελάτες της μια καινούργια υπηρεσία , οργανώνοντας την συμμετοχή τους σε σημαντικούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι προορισμοί και τα Ξενοδοχεία που προτείνουμε έχουν ελεγχτεί προσωπικά από την εταιρεία μας με αλλεπάλληλα ταξίδια που έχουν κάνει οι άνθρωποι μας εκεί. Μπορούμε λοιπόν να οργανώσουμε για εσάς και το προσωπικό της εταιρείας σας, τις Μεταφορές, την συμμετοχή σας σε συνοδευτικά προγράμματα, ποικιλία από Events και ειδικά Special Themes και βεβαίως εκδρομές πριν ή μετά από τα Συνέδρια στις χώρες που σας προτείνουμε.

Τα πλεονεκτήματα σε σημαντικά Διεθνή Συνέδρια είναι πάρα πολλά όπως:
• Κύρος και υψηλός δείκτης συμμετοχής σε τέτοιου είδους Συνέδρια
• Νέες εμπειρίες, ιδέες και σκέψεις
• Ενδιαφέρουσα εμπειρία διαφορετικών κουλτουρών και πολιτισμών

Η εταιρεία μας εξετάζει την παραμικρή λεπτομέρεια κάθε σχεδίου και πλάνου ταξιδιού που αναλαμβάνει. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε, ότι μπορούμε να παρέχουμε μοναδικές λύσεις όχι μόνον στο γενικό σύνολο αλλά και στις επί μέρους λεπτομέρειες των ταξιδιών που προτείνουμε.
Σας προσφέρουμε την δυνατότητα όλες οι λεπτομέρειες του ταξιδιού σας καθώς και της πλήρους υποστήριξης του Συνεδρίου σας να οργανωθούν από μία και μόνον εταιρεία, καθώς και σας προτείνουμε ένα Ταξίδι γνωριμίας στον προορισμό που θα επιλέξετε, για να αποφύγουμε το άγχος και τα απρόοπτα με την συνοδεία μας. Σας περιμένουμε λοιπόν να συζητήσουμε για κάθε Project και προορισμό που σας προτείνουμε ξεχωριστά καθώς και να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τα Outgoing and Incoming προγράμματα που διαθέτουμε.